The show goes on

Men usikkert hva som skjer videre. Min magefølelse om hva som skjer videre i min plan har vært som en roller coaster denne måneden. At jeg gikk ut av norske aksjer for å få bort tankene fra markedet, det er en ting. Men at jeg så kjøpte meg inn i amerikanske aksjer, makes no sense. Men det er tydelig at jeg solgte lavt og kjøpte høyt.

Da blir det å ta konsekvensen av irrasjonell oppførsel. Kanskje jeg når planen om 23000, det ser slik ut, da. Men mitt hovedfokus blir å ta valg som gjør at jeg forblir rasjonell og en god investor som jeg ønsker å være. Men jeg sutrer ikke, for konsekvensen blir kanskje kun at jeg nedprioterer utbytte. No big deal.

Mulig jeg ikke gjør så mye fremover. Min frustrasjon, er at jeg tenker for mye på markedet, og jeg må forandre på det. Kort sagt, så tenker jeg at det blir enten å selge meg ned, eller å øke i fond.

Uansett. I mai fikk jeg 2251 i utbytte, og 10233 totalt i år. Det er 44% av årsmålet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge