Fremdeles tilstede

Jeg har snart i et år lurt på om jeg skal fortsette med denne bloggen. Jeg skriver nesten ingenting, og det er så vanskelig å ha en god blogg. Men dette vil jeg, uansett om bloggen blir god eller dårlig.

I fjor var det mye handler, uten mål og mening. Men i november bestemte jeg meg for en plan, som jeg hadde stor tro på. Det skulle bli en god og solid portefølje med bra selskaper med økende utbytter spredd utover hele året.

Det har gått tre måneder nå, og jeg er fornøyd. Det er selvsagt lettere å være fornøyd når kursen har gått opp. Men det handler om å jobbe videre, og jeg skal jobbe videre med bloggen. Nå skal jeg se meg litt rundt, og se hva slags oppdateringer jeg gjør.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge